Organizare 2010

Turneul “Ibrahim Dossey”, ediţia a II-a, 10-12 decembrie 2010, Braşov

Ediţia de anul acesta este organizată de Liga Suporterilor Stegari.

Numărul de echipe care se pot înscrie la Turneul „Ibrahim Dossey” este nelimitat.

Sistemul de desfăşurare al Turneului va fi stabilit după încheierea sesiunii de înscriere.

Taxa de înscriere va fi de 100 lei/echipă.

Înscrierile încep la 1 octombrie. Ultima zi pentru trimiterea formularului de înscriere (ce va fi disponibil pe site de la 1 octombrie) fiind 6 decembrie 2010. Echipele trebuie să aibă un nume, o emblemă şi, opţional, pot realiza un mesaj în memoria lui Ibrahim Dossey ce va fi afişat la teren pe toată durata turneului.

NU există limite de vârstă.

Pot participa şi echipe compuse din fete.

Fondurile. Suma strânsă a fi donată soţiei şi fiicei lui Ibrahim Dossey, Ioana şi Jennifer.

Echipele vor fi compuse din şapte titulari (6 jucători de câmp şi portar) şi, obligatoriu, minim un jucător de rezervă (maxim trei rezerve).

Timpul de joc. Două reprize de 15 minute cu unul-două minute pauză între reprize.

Locaţia nu a fost încă stabilită. Opţiuni sunt terenul sintetic din Parcul “Tractorul” (locul unde s-a jucat anul trecut) şi Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibaşi”. O a treia opţiune o reprezintă şi complexul de terenuri sintetice din cartierul Noua.

Premiile. Ca şi anul trecut, primele trei locuri vor primi trofee, golgheterul competiţiei o minge de fotbal şi cel mai bun portar un tricou de portar cu numele şi numărul lui Ibrahim Dossey pe spate.

Acord.  Înscrierea echipelor în competiție este condiționată de acceptul tuturor membrilor ei de a fi fotografiați și/sau filmați pe parcursul meciurilor. De asemenea, aceștia își dau acceptul ca fotografiile și filmările pot fi utilizate de organizatori în orice formă, comercială și non-comercială, în vederea promovării Turneului „Ibrahim Dossey”. Potenţialele câştiguri rezultate în urma acestor acţiuni vor fi folosite exclusiv în scopuri caritabile şi pentru mai buna organizare a viitoarelor ediţii ale evenimentului.

Cam atât deocamdată. Toate noutăţile ce vor apărea le veţi putea citi aici pe site.

Reclame