Înscriere în turneu

Formularul de înscriere <<< click pentru a-l descărca

Câteva precizări pe care ar fi bine să le citiți sau eventual să le recitiți

Turneul se va desfășura pe data de 9 decembrie 2009 12 DECEMBRIE 2009. Momentan suntem în tratative cu mai multe săli privind locația iar în momentul când vom avea o confirmare vă vom anunța.

Data limită de înscriere este 6 decembrie 2009 4 decembrie, orele 20.

Echipe formate din 7 titulari.

Minim două rezerve pentru fiecare echipă iar maximul tinde spre infinit.

Taxa de înscriere este de 10 lei de persoană. Cei ce doresc să contribuie cu o sumă mai mare au toată libertatea să o facă.

Banii îi puneți într-un plic pe care trebuie scris numele echipei, iar plicul îl veți preda unuia din organizatori  fie la următoarele două meciuri de acasă (veniți în pauza meciului în peluză, unde stă galeria, și întrebați de cei ce organizează turneul pentru Ibrahim Dossey), cu Pandurii (2 noimbrie) și Unirea Urziceni (7-8 noiembrie), sau mă puteți contacta direct (găsiți la rubrica CONTACT numărul meu de telefon și adresa de mail) pentru a stabili o dată și un interval orar în care ne putem întâlni pentru a preda taxa de înscriere.

Se pot înscrie și fete în turneu, fie ca formează echipe exclusiv de fete sau echipe mixte

Nu există limită de vârstă.

Formularul, după ce l-ați descărcat și completat cu toate datele ce vi se cer, îl trimiteți la adresa ibrahim.dossey@yahoo.com.

Înscrierea echipelor în competiție este condiționată de acceptul tuturor membrilor ei de a fi fotografiați și/sau filmați pe parcursul meciurilor. De asemenea, aceștia își dau acceptul ca fotografiile și filmările pot fi utilizate de organizatori în orice formă, comercială și non-comercială, în vederea promovării Turneului „Ibrahim Dossey”. Potenţialele câştiguri rezultate în urma acestor acţiuni vor fi folosite exclusiv în scopuri caritabile şi pentru mai buna organizare a viitoarelor ediţii ale evenimentului.

Reclame